“Van tevoren hebben we op internet gezocht naar de allerbeste kliniek”

Linda Jill, eigenaresse van hondje Maan

“De dag dat mijn hondje Maan onder narcose moest was één van de meest angstige en emotionele dagen van mijn leven. Door de fout van een arts heb ik ooit iets heel traumatisch meegemaakt en daardoor heb ik er moeite mee om artsen te vertrouwen. Van tevoren hebben we op internet gezocht naar de allerbeste kliniek die er was, en zo kwamen we bij de Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren uit. Ter voorbereiding op de narcose hebben we een echo laten maken en bloedonderzoek laten verrichten.”

Vertrouwen

“Toen de dag van de operatie daar was, moest ik vertrouwen hebben en mijn hondje uit handen geven. Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb, want het personeel was zo liefdevol naar Maan. Max die Maan zo liefdevol vasthield en begeleidde toen hij een roesje kreeg, hij was zo kalm en vriendelijk (en grappig, ook al kon ik er op dat moment niet om lachen). Tijdens de operatie kwam Max na een uur en een kwartier even de wachtkamer in, stak zijn duim omhoog naar mij: 'Alles gaat goed hoor!’. De geweldige anesthesiste die de narcose speciaal heeft afgestemd en aangepast op mijn hondje en alles constant heeft bewaakt, de tandarts, de coassistenten, de lieve mensen achter de balie: ik voelde mij door iedereen gesteund.”

Voorspoedig herstel

“Maan werd na de narcose goed en gauw wakker en sprong letterlijk in onze armen. Zijn herstel verliep gelukkig voorspoedig. Ik kan deze kliniek bij iedereen aanbevelen. Wat zijn jullie een TOPkliniek, zó professioneel, deskundig en liefdevol. Mijn hondje had in geen betere handen kunnen zijn.”